Doro napisał(a):kinga napisał(a):Doro napisał(a):kinga napisał(a):Doro napisał(a):Witam was w ten prawie jesienny dzien, u mnie chlodno,ponuro Doro to wpadnij do mnie bo u mnie za oknem świeci piekne słoneczko Nie ma sprawy Kinga ale pod warunkiem ze ruskich pierogow tez dostane Alez oczywiscie,ja jak robie to hurtowoZapas na dobre 2 obiady Dobre serce masz ja tez na zapas robie bo pracy sporo, i wykorzystuje tak jak ty wolny dzien Och , Kinia dobre serduszko ma powiedz jeszcze słowo a wyśle Ci w paczce
kinga napisał(a):Doro napisał(a):kinga napisał(a):Doro napisał(a):Witam was w ten prawie jesienny dzien, u mnie chlodno,ponuro Doro to wpadnij do mnie bo u mnie za oknem świeci piekne słoneczko Nie ma sprawy Kinga ale pod warunkiem ze ruskich pierogow tez dostane Alez oczywiscie,ja jak robie to hurtowoZapas na dobre 2 obiady Dobre serce masz ja tez na zapas robie bo pracy sporo, i wykorzystuje tak jak ty wolny dzien
Doro napisał(a):kinga napisał(a):Doro napisał(a):Witam was w ten prawie jesienny dzien, u mnie chlodno,ponuro Doro to wpadnij do mnie bo u mnie za oknem świeci piekne słoneczko Nie ma sprawy Kinga ale pod warunkiem ze ruskich pierogow tez dostane Alez oczywiscie,ja jak robie to hurtowoZapas na dobre 2 obiady
kinga napisał(a):Doro napisał(a):Witam was w ten prawie jesienny dzien, u mnie chlodno,ponuro Doro to wpadnij do mnie bo u mnie za oknem świeci piekne słoneczko Nie ma sprawy Kinga ale pod warunkiem ze ruskich pierogow tez dostane
Doro napisał(a):Witam was w ten prawie jesienny dzien, u mnie chlodno,ponuro Doro to wpadnij do mnie bo u mnie za oknem świeci piekne słoneczko
Witam was w ten prawie jesienny dzien, u mnie chlodno,ponuro
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Witajcie o poranku...
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Witajcie o poranku...
Doro
Misia, zapakuj sama siebie w paczke i pierogi, a Kaziu niech na poczte jedzie