kinga napisał(a):misia53 napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):kinga napisał(a):No tak,rada super,tylko niestety nie kazdy ma druty w domu Kinga masz rower to wyjmij sobie szprychę i ponakłuwasz...hehe.. Szkoda rowera musisz wybrać albo ziemniaki dobrze ugotowane , albo rower ... To ja wybieram....rower,ziemniaki i tak mam zawsze dobrze ugotowane Ale z Andrzejem sie usmielismy z waszej rozmowy
misia53 napisał(a):kinga napisał(a):misia53 napisał(a):kinga napisał(a):No tak,rada super,tylko niestety nie kazdy ma druty w domu Kinga masz rower to wyjmij sobie szprychę i ponakłuwasz...hehe.. Szkoda rowera musisz wybrać albo ziemniaki dobrze ugotowane , albo rower ... To ja wybieram....rower,ziemniaki i tak mam zawsze dobrze ugotowane
kinga napisał(a):misia53 napisał(a):kinga napisał(a):No tak,rada super,tylko niestety nie kazdy ma druty w domu Kinga masz rower to wyjmij sobie szprychę i ponakłuwasz...hehe.. Szkoda rowera musisz wybrać albo ziemniaki dobrze ugotowane , albo rower ...
misia53 napisał(a):kinga napisał(a):No tak,rada super,tylko niestety nie kazdy ma druty w domu Kinga masz rower to wyjmij sobie szprychę i ponakłuwasz...hehe.. Szkoda rowera
kinga napisał(a):No tak,rada super,tylko niestety nie kazdy ma druty w domu Kinga masz rower to wyjmij sobie szprychę i ponakłuwasz...hehe..
No tak,rada super,tylko niestety nie kazdy ma druty w domu
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Ziemniaki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ziemniaki
kinga
I to wlasnie lubie w Was,kiedy trzeba to sie posmiejemy,kiedy trzeba to jedna druga pocieszy,wszystkie sie uzepelniamy i to jest wazne