misia53 napisał(a):ulcia21 napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):ulcia21 napisał(a):A mnie jest bez roznicy jaki dzien u mnie tak samo no może w niedzielę jest lepiej bo mogę trochę odsapnąć A ja i niedziele pracuje za to będziesz bogata Ale mnie Misiu rozsmieszylas jak mozna byc bogatym majac dzieci i wnuki .Powiedz sama
ulcia21 napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):ulcia21 napisał(a):A mnie jest bez roznicy jaki dzien u mnie tak samo no może w niedzielę jest lepiej bo mogę trochę odsapnąć A ja i niedziele pracuje za to będziesz bogata
teresa.rembiesa napisał(a):ulcia21 napisał(a):A mnie jest bez roznicy jaki dzien u mnie tak samo no może w niedzielę jest lepiej bo mogę trochę odsapnąć A ja i niedziele pracuje
ulcia21 napisał(a):A mnie jest bez roznicy jaki dzien u mnie tak samo no może w niedzielę jest lepiej bo mogę trochę odsapnąć
A mnie jest bez roznicy jaki dzien
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Popołudniowe ploteczki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Popołudniowe ploteczki
misia53
Przyznam Ci rację, coś o tym wiem