misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):To jade do ciebie moje zostawie na czarna godzine Ale cwana Jak przyjadę do Ciebie to wyjmiesz pierogi Misiu i nie tylko pierogi beda bedzie wódka? bedom śledzie i potrzymać ..............bedzie chciałabym to widzieć
Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):To jade do ciebie moje zostawie na czarna godzine Ale cwana Jak przyjadę do Ciebie to wyjmiesz pierogi Misiu i nie tylko pierogi beda bedzie wódka? bedom śledzie i potrzymać ..............bedzie
misia53 napisał(a):Doro napisał(a):To jade do ciebie moje zostawie na czarna godzine Ale cwana Jak przyjadę do Ciebie to wyjmiesz pierogi Misiu i nie tylko pierogi beda
Doro napisał(a):To jade do ciebie moje zostawie na czarna godzine Ale cwana Jak przyjadę do Ciebie to wyjmiesz pierogi
To jade do ciebie moje zostawie na czarna godzine
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Popołudniowe ploteczki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Popołudniowe ploteczki
Doro
To musisz z Misia przyjechac....to by bylo wesolo