Wielkość zdjęć przy przepisach

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Wielkość zdjęć przy przepisach

gosia56
  • gosia56

• Przepisy: 823
  • Artykuły: 0
Kathlyn napisał(a):

Zewo umieszczasz tu i cudne przepisy i zdjęcia. Ja takich nie potrafię zrobić. Mam trochę żalu że te najbardziej udane na mojej przeciętnej komóreczce nie zasłużyły na stronę główną A wcześniejsze i gorszej jakości jakoś tam trafiły). To mnie akurat wkurza, i zwłaszcza ta gadka na temat ARTYSTYCZNOŚCI strony To co to jest, normalny portal czy jakaś wyrafinowana stronka kulinarna dla ARTYSTÓW?

To ia tez chciałam wtrącic moje zdanie co do zdjęc na pierwszą stronę,obserwuję i widzę ze pierwszą stronę ma chyba zajeta jedna osoba bo zdjęcia dodane rano są jeszcze o 17tej samej osoby codziennie. Jak dodam przepis rano to wiadomo ze nigdy nie trafił jeszcze na pierwszą stronę,a jak po południu to tak od czego to zależy? Lubię wchodzić na tą stronę ale to nie bardzo mi się podoba ciągle to samo.Wiem ze moje zdjęcia nie są najlepsze ale tez nie najgorsze więc to cieszy jak mozna zobaczyć swój przepis na pierwszej stronie.Moze nie jestem znana na profilu ale przepisy nie sa gorsze od innych od tych które mają swoje blogi.
Wiem ze to nic nie zmieni ale takie jest moje zdanie i jestem dumna z moich przepisów.

Odpowiedz na/ edytuj Wielkość zdjęć przy przepisach