Doro napisał(a):misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):No to idę , bo sąsiedzi powiedzą ,że mam coś nie tak pod sufitem A kto wogole o takiej poznej porze z psami wychodzi przespalas ich wyjscie raczej przepiłaś Misi już nie polewamy bo pieski cierpią na jej piciu
misia53 napisał(a):Doro napisał(a):misia53 napisał(a):No to idę , bo sąsiedzi powiedzą ,że mam coś nie tak pod sufitem A kto wogole o takiej poznej porze z psami wychodzi przespalas ich wyjscie raczej przepiłaś
Doro napisał(a):misia53 napisał(a):No to idę , bo sąsiedzi powiedzą ,że mam coś nie tak pod sufitem A kto wogole o takiej poznej porze z psami wychodzi przespalas ich wyjscie raczej przepiłaś
misia53 napisał(a):No to idę , bo sąsiedzi powiedzą ,że mam coś nie tak pod sufitem A kto wogole o takiej poznej porze z psami wychodzi przespalas ich wyjscie
No to idę , bo sąsiedzi powiedzą ,że mam coś nie tak pod sufitem
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Doro
Tak, tak ...drzwi dla niej zamkniete dzis napewno sledzi szuka albo jeszcze spi, a pieski znow czekaja