Pomocy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Pomocy

misia5
  • misia5

  • Posty: 2274
  • Przepisy: 701
  • Artykuły: 0
Henia napisał(a):

Masz rację, można znaleźć wszystko, tylko zastanawiam się po co akurat w tym przypadku.Pani nie ma zielonego pojęcia nawet o składzie mięsa mielonego, wiec co za szef kuchni z niej będzie.Powinna popracować przy dobrym szefie do czasu nauczenia się podstaw, a jak widać nie ma zacięcia do kuchni, wiec może zmaina zawodu byłaby wskazana?



Ja proponuję rok na zmywak Potem na rok do obierania warzyw. Potem na dwa lata jako pomocnik przy podstawach, a dopiero po tych 4 latach zastanawiać się nad podniesieniem kwalifikacji i to nie na szefa kuchni, ale na młodszego kucharza. Ktoś kto nie wie do czego użyć mleko albo owoce powinien zmienić profesję i trzymać się jak najdalej od kuchni, żeby komuś krzywdy nie zrobić.

Odpowiedz na/ edytuj Pomocy