msewka napisał(a):teresa.rembiesa napisał(a):Sarenka napisał(a):Piekna historia Tereso, niemal nieprawdopodobna. Historyczny pierscionek, moznaby rzec Sarenko dzisiaj to tak można powiedzieć ale najlepiej to powiedział mój syn szkoda że ten pierścionek nie wyrósł jako drzewo i nie zaowocował. ŻYCIE PISZE NAJCIEKAWSZE HISTORIE. To prawda.
teresa.rembiesa napisał(a):Sarenka napisał(a):Piekna historia Tereso, niemal nieprawdopodobna. Historyczny pierscionek, moznaby rzec Sarenko dzisiaj to tak można powiedzieć ale najlepiej to powiedział mój syn szkoda że ten pierścionek nie wyrósł jako drzewo i nie zaowocował. ŻYCIE PISZE NAJCIEKAWSZE HISTORIE.
Sarenka napisał(a):Piekna historia Tereso, niemal nieprawdopodobna. Historyczny pierscionek, moznaby rzec Sarenko dzisiaj to tak można powiedzieć ale najlepiej to powiedział mój syn szkoda że ten pierścionek nie wyrósł jako drzewo i nie zaowocował.
Piekna historia Tereso, niemal nieprawdopodobna. Historyczny pierscionek, moznaby rzec
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Popołudniowe ploteczki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Popołudniowe ploteczki
Doro
Piekna historia, a jaka romantyczna