A już tak mniej powaznie w sprawie nowych przepisów. Tit, nie mam w Wordzie pozaznaczane które przepisy sa juz wstawione na GOTUJMY a ktore nie i wyszukiwanie ich tu na portalu jest nieco pracochłonne. Ta kara i zemsta na mnie, co określam jako"dziecięce"zachowanie
(Obraziłem znów kogos i mogę dostac bana?!).
Boli mnie tylko, że kierowałem odpowiedź do Władzy i żadnej odpowiedzi dopiero na "otrzejszą krytykę" odpowiedziałaś mało przyjemnie informując, że odmowa jest ZEMSTĄ ... Karą(?!?) niewspółmierną do winy(?). Ban w rzeszywistosci został nałozony na skutek MOICH ODWOŁYWAŃ SIĘ w tym DO EPITETU jakim zostałem obdarowany przez WŁAŚCICIELKĘ(!), a który mogł brzmieć: k...utas, k...retyn, k...uternoga, k...abotyn
Czy uważasz że to było wobec mnie kulturalne zachowanie?...
Taką odpowiedź dostałem na moje przeprosiny ... całkowicie zignorowane ale epitetem obdarowany.
zmieniono 1 raz (ostatnio 19 lis 2009 18:54 przez Kazik45)
Tu serwis chwalimy :D
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu serwis chwalimy :D
(Obraziłem znów kogos i mogę dostac bana?!).
Boli mnie tylko, że kierowałem odpowiedź do Władzy i żadnej odpowiedzi dopiero na "otrzejszą krytykę" odpowiedziałaś mało przyjemnie informując, że odmowa jest ZEMSTĄ ... Karą(?!?) niewspółmierną do winy(?). Ban w rzeszywistosci został nałozony na skutek MOICH ODWOŁYWAŃ SIĘ w tym DO EPITETU jakim zostałem obdarowany przez WŁAŚCICIELKĘ(!), a który mogł brzmieć: k...utas, k...retyn, k...uternoga, k...abotyn
Czy uważasz że to było wobec mnie kulturalne zachowanie?...
Taką odpowiedź dostałem na moje przeprosiny ... całkowicie zignorowane ale epitetem obdarowany.