Witam,
wczoraj dodałam przepis na krem szpinakowy ,umieściłam go najpierw na portalu gotujmy.pl. Przepis usunięto ( już drugi w ciągu dwóch dni).Dopóki go nie usunięto mojego przepisu można było sprawdzić datę i godzinę dodania. Przepis nie jest kopią Problem tkwi w czasie akceptacji, ale ja jako użytkownik nie złamałam regulaminu i już drugi przepis usunięto mi w taki sam sposób. Wcześniej nie stanowiło to problemu, bo inni moderatorzy uwzględniali godzinę dodania przepisu . Za każdym razem dodaję przepis najpierw na Gotujmy.pl.Wystarczyło porównać godzinę dodania na portalu i moim blogu
W tym przypadku to nie ja łamię regulamin, ale traktuje się mnie w dziwny sposób i coraz mniej się mi tu podoba przez takie zachowania((
Proszę o wyjaśnienie
Proponuję wykorzystywać opcję , którą ja stosuję tzn pisania 2 wersji przepisu - tzn tu na Gotujmy i na bloog i inne strony - niewielkie korekty i masz to z głowy . Albo jeśli chcesz wstawiać przepis w tej samej formie , a wstawiasz na strony na których nie pojawia się godzina ( na bloogu godzina sie wpisuje ) to na zakończenie opisu procedury pisz (20.09.2011. 17.45 ) .Polecam wszystkim - zabezpiecza to jednocześnie przepis jesli ktoś nam go skopiuje bo łatwo porównać gdzie się wcześniej pojawił i kto od kogo kopiuje . Roboty zero bo starczy spojrzeć na zegarek
...i jeszcze dodam,ze nie nalezy odkladac na potem tylko wstawiac przepisy od razu bo potem bedzie ciezko,ja tak wlasnie mam,poodkladalam sobie kilka na potem a teraz ciezko mi sie zabrac do wstawienia
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Netka
...i jeszcze dodam,ze nie nalezy odkladac na potem tylko wstawiac przepisy od razu bo potem bedzie ciezko,ja tak wlasnie mam,poodkladalam sobie kilka na potem a teraz ciezko mi sie zabrac do wstawienia