Przepraszamy bardzo, najlepsze to, że testy wyszły pomyślnie. Obiecujemy, że następny będzie już na tip top
Właśnie odebrałam najnowsze wydanie newslettera. Nie wiem jak u innych, ale u mnie zupełnie nic się nie wyświetla. Wiadomość jest pusta!
Mi się wyświetla. Spróbuj otworzyć wiadomość w innej przeglądarce.
Misiu, próbowałam w trzech przeglądarkach i wszędzie jest pustka
Czy ktoś tak jeszcze ma?
Ja sprawdziłam na IE9 i na chrome i newsletter wyświetla się bardzo dobrze. Może to wina prędkości łącza? Jak miałam wolne łącze to mi się tego typu wiadomości nie otwierały. Jak zmieniłam dostawcę internetu to wszystkie strony i wiadomości otwierają mi się bardzo szybko. Wcześniej mogłam kawę zrobić nim mi się strony otwarły. Teraz mogę spokojnie otworzyć nawet 20 stron, a i tak każda otwiera się w kilka sekund.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
misia5
Ja sprawdziłam na IE9 i na chrome i newsletter wyświetla się bardzo dobrze. Może to wina prędkości łącza? Jak miałam wolne łącze to mi się tego typu wiadomości nie otwierały. Jak zmieniłam dostawcę internetu to wszystkie strony i wiadomości otwierają mi się bardzo szybko. Wcześniej mogłam kawę zrobić nim mi się strony otwarły. Teraz mogę spokojnie otworzyć nawet 20 stron, a i tak każda otwiera się w kilka sekund.