https://gotujmy.pl/ciasto-ze-sliwkami,przepisy,68844.html ........mam problem ze zrozumieniem tego przepisu,nie wiem moze jestem nie rozgarnieta ale jak zagniesc ciasto z bialka,cukru i oliwy ?
Jest to przepis agata1722,,,,,zagladnelam z ciekawosci bo lubie ciasta ze sliwkami,ale z tych skladnikow nie da sie zagniesc ciasta ,ciekawe jak ten przepis przeszedl.
przegladalam jej przepisy ... wiele jest niezrozumialych . np jabłka w pysznym soku , gdzie w skladzie są tylko jablka i woda, sok z czarnego bzu bez cukru i wiele innych ..
Bo to nie są przepisy.To jest wklepywanie na ilość a nie jakość,żeby dochapać się nagród za awanse.To nie powinno przejść u moderatorów.
Elu, gdybyś przeczytała co pisałam wyżej na ten temat, to wiedziałabyś,że nie mamy prawa cenzurować przepisów! Moderatorzy obrywają, a my mamy tylko sprawdzić czy przepis i zdjęcie nie jest plagiatem i czy nie narusza norm społecznych (wulgaryzmy itp.) - nic więcej nam NIE WOLNO. I wierz mi, doskonale wiem co puszczam.Gdyby to było w mojej mocy, to b. wiele przepisów bym nie puściła. Tak jak i zdjęć (zdjęcie przetworu, ale przetworu nie widać, tylko linie papilarne na brudnym słoiku). Więc Kochane, nie zwalajcie na moderatorów win całego świata!
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy - wyszukiwanie zaawansowane
Henia
Elu, gdybyś przeczytała co pisałam wyżej na ten temat, to wiedziałabyś,że nie mamy prawa cenzurować przepisów! Moderatorzy obrywają, a my mamy tylko sprawdzić czy przepis i zdjęcie nie jest plagiatem i czy nie narusza norm społecznych (wulgaryzmy itp.) - nic więcej nam NIE WOLNO. I wierz mi, doskonale wiem co puszczam.Gdyby to było w mojej mocy, to b. wiele przepisów bym nie puściła. Tak jak i zdjęć (zdjęcie przetworu, ale przetworu nie widać, tylko linie papilarne na brudnym słoiku). Więc Kochane, nie zwalajcie na moderatorów win całego świata!