Przeczytałam i rozumiem to co napisano wyżej , tylko pojąć nie mogę ,że za kopiowanie przepisów dostaje się odpowiednie miano na tym portalu . Poza tym Pani Tereska udziela odpowiedzi i zapewnień na komentarze wpisywane pod "jej" przepisami , tak jakby była ich twórczynią.To jest rażące.
Wiesz o tym ,że przedstawiciele np firmy Dr Oetker nie mogą takich rzeczy robić?
Tylko ze Pani Tereska jest autorką tych przepisów i zdjęć... ona je wymyśla, piecze, fotografuje właśnie dla Dr. Oetkera... Ja też kiedyś myślałam że kopiuje, ale Pani Tereska mi wszystko wyjaśniła
Również otrzymałam wyjaśnienie :
" Dzień Dobry
Chciałam wyjaśnić, że jestem oficjalnym e-Ambasadorem marki Dr. Oetker i na portalu Gotujmy.pl działam za zgodą i w porozumieniu z Administratorem.
Wszystkie publikowane wypieki są wykonane przeze mnie w/g moich przepisów, które tworzę w oparciu o produkty Dr. Oetkera.
Swoje ciasta wypiekam w kuchni doświadczalnej Dr. Oetkera, w której pracuję już ponad 20 lat.
Moje przepisy nie biorą udziału w konkursie.
Pozdrawiam Teresa "
Moja odpowiedź:
"Pani Tereso - jeżeli to jest de facto prawda to dziwne dla mnie jest to , że przepisy na stronie Dr Oetker nie są sygnowane Pani nazwiskiem , nie ma wzmianki ,że to właśnie Pani tworzy te specjały w oparciu , jak Pani mówi o produkty w/w koncernu.......sory , ale nie wierzę!"
Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
hoffija44
Również otrzymałam wyjaśnienie :
" Dzień Dobry
Chciałam wyjaśnić, że jestem oficjalnym e-Ambasadorem marki Dr. Oetker i na portalu Gotujmy.pl działam za zgodą i w porozumieniu z Administratorem.
Wszystkie publikowane wypieki są wykonane przeze mnie w/g moich przepisów, które tworzę w oparciu o produkty Dr. Oetkera.
Swoje ciasta wypiekam w kuchni doświadczalnej Dr. Oetkera, w której pracuję już ponad 20 lat.
Moje przepisy nie biorą udziału w konkursie.
Pozdrawiam Teresa "
Moja odpowiedź:
"Pani Tereso - jeżeli to jest de facto prawda to dziwne dla mnie jest to , że przepisy na stronie Dr Oetker nie są sygnowane Pani nazwiskiem , nie ma wzmianki ,że to właśnie Pani tworzy te specjały w oparciu , jak Pani mówi o produkty w/w koncernu.......sory , ale nie wierzę!"