misia53 napisał(a):msewka napisał(a):Doro napisał(a):Ja tez lubie drozdzowe, wiec poczestuje sie...ale pyszne A pewnie Doro, jest dużo, więc sobie nie żałuj.Szkoda,że tak daleko mieszkacie! Ewka ,dziękuj Bogu ,że daleko, bo drzwi by się nie zamykały a i szafa by opustoszała Jakby opustoszała, to coś byśmy wymyśliły,co? A i tak wolałabym,żebyście mieszkały bliżej.
msewka napisał(a):Doro napisał(a):Ja tez lubie drozdzowe, wiec poczestuje sie...ale pyszne A pewnie Doro, jest dużo, więc sobie nie żałuj.Szkoda,że tak daleko mieszkacie! Ewka ,dziękuj Bogu ,że daleko, bo drzwi by się nie zamykały a i szafa by opustoszała
Doro napisał(a):Ja tez lubie drozdzowe, wiec poczestuje sie...ale pyszne A pewnie Doro, jest dużo, więc sobie nie żałuj.Szkoda,że tak daleko mieszkacie!
Ja tez lubie drozdzowe, wiec poczestuje sie...ale pyszne
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Doro
Sama nieraz zaluje ze daleko do Was ale byc moze kiedys sie spotkamy, to wtedy Ewcia drzwi od szafy nie beda sie zamykaly