podałam tu przepis na cukinię w tej zalewie, ogórki tez w niej robię..
nawet od ogórków kilka lat temu zaczynalam.
https://gotujmy.pl/cukinia-w-zalewie-keczupowej,przepisy,63798.html
Wczoraj zrobilam ta cukinie,jeden sloik dalam kumpeli-skosztujemy ja 9 pazdziernika bedzie jako zagrycha do procentow hihi,mam nadzieje ze do tego czasu bedzie dobra do jedzenia...Moglibysmy ja w tym tygodniu skosztowac ale to chyba bedzie jeszcze za wczesnie;-)))
czemu za wcześnie? na drugi dzień smakuje juz tak jak powinna .. nie ma na co czekać.. u mnie tylko czekają jak sie jakis słoik nie zamknie wystudzony i już go nie ma
A te pikantne .... poszukam
Zrobilam wczoraj 6 sloikow jeden oddalam 5 zostalo jak beda smakowac to jeszcze dorobie,menio pojechal na dzialke oberwac znowu pare sztuk.Juz przejedlismy sie ta cukinia wiec teraz zaprawiam robilam tez w zeszlym roku salatke cukinia z marchewka i cebula mi bardzo smakowala ale meniowi nie bo ona jest tak pol slodko pol kwasno,ale pare sloikow dla siebie zrobie
Robimy przetwory...
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Robimy przetwory...
Marika_1961
Zrobilam wczoraj 6 sloikow jeden oddalam 5 zostalo jak beda smakowac to jeszcze dorobie,menio pojechal na dzialke oberwac znowu pare sztuk.Juz przejedlismy sie ta cukinia wiec teraz zaprawiam robilam tez w zeszlym roku salatke cukinia z marchewka i cebula mi bardzo smakowala ale meniowi nie bo ona jest tak pol slodko pol kwasno,ale pare sloikow dla siebie zrobie