Torty artystyczne

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Torty artystyczne

Perpetua
  • Perpetua

  • Posty: 11
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Kocham_cukerky napisał(a):

jesli mam byc szczera - renshaw śmierdzi octem jest okropna!


a pettinice - to jest masa, ktora potrzebuje dluzszej obróbki - czyli zanim zaczniesz wałkowac i ukladac na tort - musisz dłuzej ją wyrabiac. I niestety ona dosc szybko zasycha - wiec trzeba postepowac dosyć sprawnie i szybko.

Mozesz spróbowac troszke natłuscic łapki zanim się za nią zabierzesz.


hehehe nie chciałam tego mówić, ale faktycznie śmierdzi To mówisz, że tą drugą trzeba dłużej wyrabiać? hmmm... w przyszłym tygodniu robię kolejny tort, więc skorzystam z wskazówek Dzięki

Odpowiedz na/ edytuj Torty artystyczne