jesli mam byc szczera - renshaw śmierdzi octem jest okropna!
a pettinice - to jest masa, ktora potrzebuje dluzszej obróbki - czyli zanim zaczniesz wałkowac i ukladac na tort - musisz dłuzej ją wyrabiac. I niestety ona dosc szybko zasycha - wiec trzeba postepowac dosyć sprawnie i szybko.
Mozesz spróbowac troszke natłuscic łapki zanim się za nią zabierzesz.
hehehe nie chciałam tego mówić, ale faktycznie śmierdzi To mówisz, że tą drugą trzeba dłużej wyrabiać? hmmm... w przyszłym tygodniu robię kolejny tort, więc skorzystam z wskazówek Dzięki
Torty artystyczne
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Torty artystyczne
Perpetua
hehehe nie chciałam tego mówić, ale faktycznie śmierdzi To mówisz, że tą drugą trzeba dłużej wyrabiać? hmmm... w przyszłym tygodniu robię kolejny tort, więc skorzystam z wskazówek Dzięki