Wiesz włącz myślenie skoro taki bystry jesteś. Nie pracuję w swoim mieście ani nawet w tym kraju tu w moim bywa co jakiś czas.
A czym się zajmujesz tego nie wiem na pewno ale jednym - wszczynaniem awantur i prowokowaniem, ale nie zemną te numery staruszku.
Wyjaśnione?
Persik, proponuję ten styl i ton rozmowy na priva! Albo rzeczowo wyjaśnij nam sprawę albo nie odzywaj się! Nie psuj dosyć sympatycznej atmosfery na forum swoją arogancją!Piszesz, że Bahus wszczyna awantury, ale wiesz, ja od dłuższego czasu jestem na tym forum i Bahusa ani widać ani słychać, a Ty (wybacz szczerość) cały czas kogoś atakujesz. Mówią,że najlepszą formą obrony jest atak, ale nie z nami te numery smarkulo! Zrozumiane?!
Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Henia
Persik, proponuję ten styl i ton rozmowy na priva! Albo rzeczowo wyjaśnij nam sprawę albo nie odzywaj się! Nie psuj dosyć sympatycznej atmosfery na forum swoją arogancją!Piszesz, że Bahus wszczyna awantury, ale wiesz, ja od dłuższego czasu jestem na tym forum i Bahusa ani widać ani słychać, a Ty (wybacz szczerość) cały czas kogoś atakujesz. Mówią,że najlepszą formą obrony jest atak, ale nie z nami te numery smarkulo! Zrozumiane?!