Bahus napisał(a):Papaja napisał(a):zaraziłam się od Heni chamstwem i fobią oraz egocentryzmem na własnym punkcie ale na szczęście mi w przeciwieństwie do niej przechodzi A ja kurcze myślałem, że jesteś naprawdę chora stąd to moje pytanie. Dopiero teraz się zorientowałem, że to był tylko mały element kłótni z Henią Bahusku rozbawiles mnie
Papaja napisał(a):zaraziłam się od Heni chamstwem i fobią oraz egocentryzmem na własnym punkcie ale na szczęście mi w przeciwieństwie do niej przechodzi A ja kurcze myślałem, że jesteś naprawdę chora stąd to moje pytanie. Dopiero teraz się zorientowałem, że to był tylko mały element kłótni z Henią
zaraziłam się od Heni chamstwem i fobią oraz egocentryzmem na własnym punkcie ale na szczęście mi w przeciwieństwie do niej przechodzi
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Bahus
Ciekawe czym