Fajny wątek Co do ziół to zaczynam w tym roku więc też jestem nowicjusz: warzywka zawsze sieję w ogródku i pięknie mi wyrastają ,a z ziół wsiałam tylko miętę i nie polecam sadzić w ogrodzie jeśli ktoś z Was posiada bo się tak rozprzestrzeni że zagłuszy wszystko Ja traktuję ją już jak chwast wyrywam z korzeniami a ona i tak rośnie więc jak nie chcecie mieć takowego kłopoptu to polecam tylko doniczki z resztą ziół zobaczymy bo jeszcze nie siałam...
Jeśli zdecydujesz się posiać pietruszkę naciową, to nie polecam karbowanej, bo dużo gorzej rośnie niż ta z gładkimi listkami. Widać mieszkanie w skrzynce jej nie służy.
Edytko taką pietruszkę karbowaną mam w ogrodzie już 4 rok rośnie cudnie jak by zachowywała się na parapecie nie wiem
Ja teraz ziółka chcę posiać w doniczkach na parapecie kuchennym w kuchni co z tego wyjdzie zobaczymy
Kochana, więc zazdraszczam Ci ogrodu. Kiedyś miałam kilka grządek, ale te dobre czasy niestety minęły. W tym roku muszę założyć swój balkonowy ogródek od podstaw, bo panowie fachowcy chyba nawet miętę mi wykończyli
Odpowiedz na/ edytuj Uprawa ziół w mieszkaniu / domowym ogródku
Uprawa ziół w mieszkaniu / domowym ogródku
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Uprawa ziół w mieszkaniu / domowym ogródku
edytaha
Kochana, więc zazdraszczam Ci ogrodu. Kiedyś miałam kilka grządek, ale te dobre czasy niestety minęły. W tym roku muszę założyć swój balkonowy ogródek od podstaw, bo panowie fachowcy chyba nawet miętę mi wykończyli