No bo pierwsze objawy zatrucia starym farszem występują po kilku miesiącach od spożycia, a jak z ciastem francuskim to znacznie szybciej i bardziej dolegliwie
No nie taki on znów stary ledwo dobijał do 6 miesięcy Ciasto francuskie było świeże chyba bo to różnie bywa. Ale faktycznie Bahusku jakoś źle się mam od momentu spałaszowania tych grzybków...częściej jestem w błogim stanie, głupawko-śmiechawki mnie ogarniają a Ty mówisz że będzie jeszcze gorzej
Wątek grzybowy.
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Wątek grzybowy.
margolata
No nie taki on znów stary ledwo dobijał do 6 miesięcy Ciasto francuskie było świeże chyba bo to różnie bywa. Ale faktycznie Bahusku jakoś źle się mam od momentu spałaszowania tych grzybków...częściej jestem w błogim stanie, głupawko-śmiechawki mnie ogarniają a Ty mówisz że będzie jeszcze gorzej