misia5 napisał(a):mocsłodkości napisał(a):Mama chce mi dać zamrożone polskie kiwi. Wiem, że świeży owoc kiwi sprawia, że galaretka się nie zetnie. Nasze kiwi też ma takie właściwości? Polskie kiwi daje ten sam efekt. Sprawdziłam to kilka lat temu. Mrożone czy nie galaretka się nie zetnie. Nie próbowałam jeszcze naszego polskiego kiwi. Smaczne jest?
mocsłodkości napisał(a):Mama chce mi dać zamrożone polskie kiwi. Wiem, że świeży owoc kiwi sprawia, że galaretka się nie zetnie. Nasze kiwi też ma takie właściwości? Polskie kiwi daje ten sam efekt. Sprawdziłam to kilka lat temu. Mrożone czy nie galaretka się nie zetnie.
Mama chce mi dać zamrożone polskie kiwi. Wiem, że świeży owoc kiwi sprawia, że galaretka się nie zetnie. Nasze kiwi też ma takie właściwości?
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Polskie kiwi
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Polskie kiwi
misia5
Jest smaczne