prawda,za duzo nieporozumien...Ja rowniez dostalam wiadomosc,ze skopiowalam
przepis sprawdzilam ,rzeczywiscie byl taki sam.Po prostu ktos byl szybszy odemnie.I trudno nie zrobilam tego umyslnie,ale zle sie poczulam.Moja wina moglam sprawdzic czy podobny przepis jest zamieszczony..
Ale mam czyste sumienie bo nic nie kopiowalam.
Co znaczy "był szybszy"? Wymyślił słowo w słowo to co i Ty potem wymyśliłaś? Czy skopiował wcześniej z innego źródła to samo. Pierwszą ewentualność ze względu na znikome prawdopodobieństwo, należy odrzucić. Pozostaje tylko jedna możliwość KOPIOWANIE. Nie da się ukryć...jednak skopiowałaś i sumienia czystego niestety nie masz...
Zle mnie zrozumiales.Przepisy nie byly takie same slowo w slowo.Byl szybszy mialam na mysli,ze pierwszy wstawil przepis.Tylko ja wiem, ze nie kopiowalam,a co mysla inni to ich sprawa.Logicznie myslac jak bym kopiowala to napewno nic bym o tym nie pisala bo po co robic z siebie idiotke.PROSTE.
Odpowiedz na/ edytuj Prosze o wyjasnienie, czy to jest fair?
Prosze o wyjasnienie, czy to jest fair?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Prosze o wyjasnienie, czy to jest fair?
ulcia21
Zle mnie zrozumiales.Przepisy nie byly takie same slowo w slowo.Byl szybszy mialam na mysli,ze pierwszy wstawil przepis.Tylko ja wiem, ze nie kopiowalam,a co mysla inni to ich sprawa.Logicznie myslac jak bym kopiowala to napewno nic bym o tym nie pisala bo po co robic z siebie idiotke.PROSTE.