ciasteczka napisał(a):robaczek napisał(a):Jak uratować przesolony gulasz? Coś mi się za dużo soli dodało i teraz istna kopalnia soli Możesz też dodać skórki chleba. One pochłoną sól. Moja mama tak robiła. A te skórki to ze świeżego chleba czy takiego czerstwego?
robaczek napisał(a):Jak uratować przesolony gulasz? Coś mi się za dużo soli dodało i teraz istna kopalnia soli Możesz też dodać skórki chleba. One pochłoną sól. Moja mama tak robiła.
Jak uratować przesolony gulasz? Coś mi się za dużo soli dodało i teraz istna kopalnia soli
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Przesolony gulasz
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Przesolony gulasz
ciasteczka
Moja mama dawał czerstwy. Świeży by się rozleciał i pływał po całym garnku.