mocsłodkości napisał(a):ciasteczka napisał(a):Macie jakiś patent na to by sernik z wierzchu się nie przypalał? Może masz za wysoką temperaturę ustawioną? Piekę w 190 stopniach. Jak myślicie zmniejszyć o 10 stopni?
ciasteczka napisał(a):Macie jakiś patent na to by sernik z wierzchu się nie przypalał? Może masz za wysoką temperaturę ustawioną?
Macie jakiś patent na to by sernik z wierzchu się nie przypalał?
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Przypalony wierzch sernika
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Przypalony wierzch sernika
mocsłodkości
Ja też piekę w 190. Możesz spróbować. Piekarniki są różne. I trzeba je "wyczuć". Czasem udaje się to od razu a czasem trzeba metodą prób i błędów.