Cóż mogę powiedzieć, jestem kuchcikiem wśród samych mistrzów i kuchcikiem zostanę.
Ale tylko tak mogę się czegoś nauczyć.
Niewiele mam do zaoferowania w ramach rewanżu, jednak o barszczu czerwonym jeszcze napiszę w taki sposób, żeby nie było wątpliwości, jak go od wielu lat robiłem, robię i będę robił. Niestety smaku nie przekażę, ale może uda mi się wskazać drogę dojścia do niego.
I jeszcze parę innych, prostych potraw, też się znajdzie.
Spóźnione dobry wieczór
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Spóźnione dobry wieczór
maciek_001
Ale tylko tak mogę się czegoś nauczyć.
Niewiele mam do zaoferowania w ramach rewanżu, jednak o barszczu czerwonym jeszcze napiszę w taki sposób, żeby nie było wątpliwości, jak go od wielu lat robiłem, robię i będę robił. Niestety smaku nie przekażę, ale może uda mi się wskazać drogę dojścia do niego.
I jeszcze parę innych, prostych potraw, też się znajdzie.
Szczególnie serdecznie pozdrawiam wszystkie Panie