Ja od jakiegos czasu robię sama masło. Takie jak robiła moja babcia. No i mam wypróbowany przepis na ogórki kiszone, ale do zrobienia raczej na wsi bo w miescie ciażko byłoby o niektóre składniki (typu liscie winogrona itp.).
W moim rodzinnym domu też robiło się masło i twaróg, maślanka była pyszna. A w domu było nas trochę, więc masło robiliśmy co dwa dni. No i oczywiście robiliśmy też swoje wyroby po świniobiciu. Ach zapach domowych wędlin rozchodził się po całym domu.
Stare smaki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Stare smaki
zewa
W moim rodzinnym domu też robiło się masło i twaróg, maślanka była pyszna. A w domu było nas trochę, więc masło robiliśmy co dwa dni. No i oczywiście robiliśmy też swoje wyroby po świniobiciu. Ach zapach domowych wędlin rozchodził się po całym domu.