jesli mam byc szczera - renshaw śmierdzi octem jest okropna!
a pettinice - to jest masa, ktora potrzebuje dluzszej obróbki - czyli zanim zaczniesz wałkowac i ukladac na tort - musisz dłuzej ją wyrabiac. I niestety ona dosc szybko zasycha - wiec trzeba postepowac dosyć sprawnie i szybko.
Mozesz spróbowac troszke natłuscic łapki zanim się za nią zabierzesz.
Torty artystyczne
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Torty artystyczne
Kocham_cukerky
a pettinice - to jest masa, ktora potrzebuje dluzszej obróbki - czyli zanim zaczniesz wałkowac i ukladac na tort - musisz dłuzej ją wyrabiac. I niestety ona dosc szybko zasycha - wiec trzeba postepowac dosyć sprawnie i szybko.
Mozesz spróbowac troszke natłuscic łapki zanim się za nią zabierzesz.