Dlatego , że ilość porad jaka jest zamieszczana jest tak duża , że musi to trwać - to raz . Zajmuje się tym jedna osoba ( Kołczu ) i ,, moc przerobowa " jest po prostu ograniczona tym bardziej , ze przecież nie jest to jedyne zajęcie - to dwa . Każdą porade trzeba przeczytać - ocenić jej poprawność i przydatność - czasem cos sprawdzić , czasem dobrać zdjęcie - to trzy . Jeśli masz przy poradzie status oczekujący to znaczy , ze nie została odrzucona .
Nie stresuj się - porada jeśli przejdzie weryfikacje ukarze sie i punkty dostaniesz - przecież nie o czas tu chodzi - z porady ludzie bedą korzystać i za tydzień i za rok to w sumie wielkiej różnicy nie ma kiedy sie ukarze - nie ma terminu końca dodawania porad .
Wiem Buniu, że porad jest dodawanych bardzo dużo i że jedna osoba nie jest w stanie tego ogarnąć w krótkim czasie. Po prostu obawiałam się już, że moje porady utknęły gdzieś na szarym końcu i zostały zapomniane.
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
-Natka-
Wiem Buniu, że porad jest dodawanych bardzo dużo i że jedna osoba nie jest w stanie tego ogarnąć w krótkim czasie. Po prostu obawiałam się już, że moje porady utknęły gdzieś na szarym końcu i zostały zapomniane.
Pozdrawiam Cię serdecznie!