IGGI napisał(a):Coś jest nie tak - próbuję dodać przepis, strona miesza, miesza, myśli, ale w efekcie wyskakuje komunikat, że nie można było zapisać Mam klikać do skutku czy po prostu dodać przepis na nowo? Żeby później nie było sytuacji, że np. ten sam przepis będzie dodany wielokrotnie... W panelu nie ma Twojego przepisu, więc chyba faktycznie się nie zapisał.
Coś jest nie tak - próbuję dodać przepis, strona miesza, miesza, myśli, ale w efekcie wyskakuje komunikat, że nie można było zapisać Mam klikać do skutku czy po prostu dodać przepis na nowo? Żeby później nie było sytuacji, że np. ten sam przepis będzie dodany wielokrotnie...
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
IGGI
Kliknęłam "zapisz" jeszcze dwa razy, za każdym razem prawie 4 minuty system miesza i potem niepowodzenie... Chyba przełożę to sobie na jutro :/