Kochany zozolku
Proponuję również wycofać książki kucharskie, na których widnieje napis "egzemplarz bezpłatny, sprzedawany jedynie z wydawnictwami Edipresse Polska S.A." Taka "nagroda" jasno obrazuje rangę i cel Waszego konkursu. Dla mnie jest to jednoznaczne. Okazano nam całkowity brak taktu, graniczący z dużą dozą zniesmaczenia. Tak się nie traktuje "swoich" użytkowników. Zwróćcie proszę uwagę na fakt, że użytkownik nie jest "przedmiotem" i pod każdym nickiem kryje się człowiek. Nagroda w postaci bezpłatnych publikacji jest uwłaczająca naszej pracy włożonej w tworzenie i dodawanie przepisów. Nigdzie (a uczestniczę w wielu portalach kulinarnych) nie spotkałem się z takim traktowaniem użytkowników. Mam nadzieję, że to się zmieni.
Drogi Bahus-ie,
na wstępie dziękuję za zwrócenie uwagi dotyczącej opisu znajdującego się na książkach. Chętnie wyjaśnię wątpliwości, bo doszło do nieporozumienia.
Napis na książkach o treści: "egzemplarz bezpłatny, sprzedawany jedynie z wydawnictwami Edipresse Polska S.A." nie pomniejsza wartości danej książki. Napis sugeruje jedynie kto może i ma prawo rozprowadzać daną książkę. W tym przypadku takie prawo ma tylko Edipresse Polska S.A. Bezpłatność danej publikacji nie polega na darmowym jej rozdawaniu.
Zwracam też Twoją uwagę na fakt, iż użytkownik sam decyduje jaką nagrodę zamawia.
Pozdrawiam serdecznie.
Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
zozolek
Drogi Bahus-ie,
na wstępie dziękuję za zwrócenie uwagi dotyczącej opisu znajdującego się na książkach. Chętnie wyjaśnię wątpliwości, bo doszło do nieporozumienia.
Napis na książkach o treści: "egzemplarz bezpłatny, sprzedawany jedynie z wydawnictwami Edipresse Polska S.A." nie pomniejsza wartości danej książki. Napis sugeruje jedynie kto może i ma prawo rozprowadzać daną książkę. W tym przypadku takie prawo ma tylko Edipresse Polska S.A. Bezpłatność danej publikacji nie polega na darmowym jej rozdawaniu.
Zwracam też Twoją uwagę na fakt, iż użytkownik sam decyduje jaką nagrodę zamawia.
Pozdrawiam serdecznie.