znalazłam jeszcze wiele przepisów "bardzo podobnych" na w/w stronie, zdjęcia są np. odwrócone, nazwy i ilości składników nieco zmienione dla niepoznaki...
powinnam przy przepisach użytkowniczki wystawić jedynki, ale dajmy szansę wytłumaczenia się...poza tym, wiem czym to by się skończyło - jedynkami przy moich przepisach na zasadzie zemsty
zwrócę uwagę jeszcze, że wymieniona użytkowniczka prowadzi w rankingu użytkowników
żenada
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Jolanta27
Po pierwsze droga Pyzo nie korzystam z żadnych internetowych źródeł.Ten portal przez Ciebie podany istnieje jak widać:Copyright © 2008-2009 kuchnia24h.pl i faktycznie przepisy a nawet większość ma z źródła, z którego ja korzystałam od 2002 roku, a przepisy są podobne i nie pozmieniane dla nie poznaki, tylko zmienione przeze mnie dlatego, że sama robiłam te potrawy po swojemu od 2002r..Nawiasem mówiąc właśnie to zdjęcie zostało odwrócone przez uważanego za Ciebie profesjonalistę! Poza tym jeśli piszę przepisy, to nie robię to tak jak robią to inni, że zrzynam jak leci tylko piszę faktycznie tak jak ja robiłam
to przez lata. Ostatnio nie mam czasu aż na tyle gotowania, a dlaczego? Co poniektórzy wiedzą. Poza tym źródła przepisów są inspiracją do tworzenia bardzo podobnych a jakże innych....Dla przykładu Twój przepis na muchomorki jest bardzo stary, robiła identyczne moja babcia, która nie żyje już 40 lat to znaczy, że mam Cię też o coś oskarżyć? Piszesz też, że dałabyś mi jedynki , ale boisz się zemsty... czy ja Tobie dałam kiedyś niższą ocenę niz "rewelacja", pomimo tego, że Ty oceniałaś moje przepisy niżej. Poza tym ten portal jest dla mnie odskocznią od codziennych spraw a przy komputerze spędzam wiele czasu ponieważ między innymi na tym polega moja praca. Nie robię tego dla pkt, jeśli uważasz, że powinnam punkty oddać i odejść z tego portalu. Proszę bardzo. Oddam Ci swoje punkty. Ale wierz mi, że oskarżasz mnie nie słusznie.