Twarde mięso w gulaszu

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Twarde mięso w gulaszu

luna19
  • luna19

  • Posty: 1158
  • Przepisy: 572
  • Artykuły: 0
caroline1983 napisał(a):

misia53 napisał(a):

Dziewczyny ,ale twarde mięso to jeszcze nic ,bo można go przekręcić i jeszcze coś zrobić .,,,a jak mi się trafiło już niejednokrotnie kupić i żeberka i boczek a ostatnio schab nie nadające się do niczego . Mało tego mąż chciał garnek i patelnię wyrzucić (tylko nowej by nie kupił). Otóż mówią niektórzy ,że to mięso z knura ale tak naprawdę to nie wiem z czego to jest ,w kazdym razie po surowym nie można nic poznać jak się wrzuci na gorące - wodę albo tłuszcz to cały dom szczochami smierdzi - o fuj ! wszystko do wyrzucenia!



Pytałam sie mamy i twierdzi że tak śmierdzi mieso ze starego knura.


ja również popieram .. takie mięso wogóle nie powinno iśc do sklepów. ale coż czasem jakoś przemycą i katastrofa w kuchni murowana ..

Odpowiedz na/ edytuj Twarde mięso w gulaszu