Ja jestem ta osoba, ktora zrobila nagonke na lune ? O czym Pani mowi ? Jest to naprawde bardzo niegrzeczne i nietaktowne z Pani strony ! Tak oczywiscie napisalam komentarz do przepisu ze podalam wskazowki poprawniejszego jego wykonania, nic w tym niestosownego nie widze, w koncu zdanie kazdego powinno byc uwzglednione, nie jest to jednak absolutnie zadne pouczanie jak Pani to zlosliwie podkresla. Dalej obraza mnie Pani, piszac abym "zmiatala ze swoimi klonami" co to ma znaczyc ? O jakie klony Pani chodzi ? Zna mnie Pani od wczoraj? Nigdysmy nie zamowily ze soba slowa ! Zachowuje sie Pani skandalicznie ! Dlaczego ? Napisalam nieodpowiedni komentarz do przepisu ? Coz, mozna go poprawic czy zostawic taki jaki jest, kazdy wnioski wyciagnie sam ale nie pozwole sobie na publiczne oklamywanie, nie wstawilam w ciagu kilku minut 11 komentarzy jest mi bardzo przykro za Pani tak bezwzgledne zachowanie, powinno sie uprzedzac wszystkich zapisujacych sie o mozliwosci pisania tylko i wylacznie tego czego Pani sobie zada ! Takie robienie na sztuczno ofiary ze swojej kolezanki, oceniam jako bardzo, bardzo zle.
Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie
W trosce o miłą atmosferę na stronie
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Barbara Malafouris