W trosce o miłą atmosferę na stronie

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Babciagramolka
Babciagramolka napisał(a):

alexy34 napisał(a):

pisze w imieniu Lecha do Babciagramolka

jestes perfiną, wredną zakłamaną "osobą"
Lechu nigdy z toba nie korrespondował, nie szantazowal ani na wiadomosciach prywatnych ani na forum, wyrazal tylko merytoryczne opinie na temat potraf ktore czesto wycgladaja wrecz ochydnie i nalezy im sie kiepska ocena
skad ty bierzesz takie pomysly jak szantaz? i inne kłamsatwa
zebrałas kółkko gospodyn wiejskich, ktore miedzy soba ustalaly komu wystawic negatywna opinie i klamstwa

muszisz byc ograniczona nie wiedzac, ze twoje kłamstwa daleko nie zajda, wszystko w serwisie jest monitorowane, są logi, backupy i jest wszystko w trakcie udawadniania ze perfidnie kłamiesz podajac powody jego wyrzucenia, to samo bedzie sie tyczylo innych osob, ktore wspolnie namawialy sie i nawoloway do wystawiania negatywnych ocem i rowniez wyleca z hukiem tak jak i ty kłamco!

Babciagramolka

Przepraszam- a co ja mam wspólnego z usunięciem Lecha ? Ani ja z nim korespondowałam , ani on mi osobiście nie dokuczał . A że zadarł z innymi to już chyba nie moja wina . Coś się komuś pomyliło .Czy mogę się dowiedzieć gdzie podawałam jakieś powody usunięcia Lecha ? I masz rację - cała korespondencja na portalu jest monitorowana i może po prostu poprosimy moderatora by sprawdził czy w mojej korespondencji jest coś takiego jak cytujesz .
Jeśli nie wiesz o tym to moderator podejmuje decyzję o zablokowaniu czyjegoś konta a nie użytkownicy i na pewno nie na podstawie tego co ktoś napisze tylko na podstawie tego co widzi i jakie wnioski wyciąga .Strzeliłeś kulą w płot i tyle .

Tit prosiła bym o wyjaśnienie sprawy - z jakiego powodu Lechu został zablokowany i czy miałam w tym jakiś udział .

Hi hi Juz wiem o co chodzi . W wątku Troll na forum Tit napisała to co cytuje alexy34 a ja dałam cytuj i dostawiłam uśmieszki i buziaczki - no i poszło na moje konto.
Ktoś nie umie korzystać z forum .Ulżyło mi bo już zaczynałam wątpić czy w malignie nie prowadzę jakiejś korespondencji .

Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie