Wielkość zdjęć przy przepisach

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Wielkość zdjęć przy przepisach

Babciagramolka
]

Co do zdjecia w na boku- masz rację można napisać do użytkownika przed wstawieniem . Tylko , że przepis wtedy wisi w nie wstawionych i nie ma gwarancji , że użytkownik w czasie mojego ( lub innej Moderatorki ) dyżuru zajrzy na stronę i edytuje . Jeśli nie to muszę dodatkowo pisać wyjaśnienie do 2 pozostałych Moderatorek czemu przepis został by się nie domyślały - nie zawsze jest to tak oczywiste jak obrócone zdjecie . Tymczasem jeśli przepis pojawi się na stronie to autor sam zobaczy że źle wstawił , a jak nie to ktoś ( Moderator lub użytkownik ) w którymś momencie zwróci Mu uwagę .

Użytkownik wstawiajacy takie zdjecie nie robi tego specjalnie - poprawi zdjecie i będzie po sprawie .

Może patrzę na to egoistycznie ale Moderator w trakcie dyżuru maprócz sprawdzania przepisów - taką ilość korespondencji do wysłania lub odebrania , tłumaczenia czemu coś ( po kilka razy ) . wyjaśniania , powiadamiania o zablokowanych przepisach , informacje o zablokowanych zdjęciach ( np dublach ) , że jeśli można uniknąć dodatkowej poczty bez szkody ( bo uważam , że nic takiego sie nie stało że ten przepis przeszedł ( przepis jest z wczoraj z 23 .00 czyli z czasu kiedy już nie było Moderatora - został wstawiony dzis rano w masie nocnych przepisów ) - też bym go zatwierdziła a dopiero potem martwiła sie o kontakt z użytkownikiem by go edytował.
Nic wielkiego sie nie stało a My pół dnia o tym debatujemy - tym bardziej że zdjęcie jest poprawione .

Wolała bym już takie ,,pokręcone " zdjęcia niż te straszne miniaturki które budzą we mnie odruch obronny - nie znoszę ich , a nic zrobic nie mogę.

zmieniono 3 razy (ostatnio 29 sie 2012 19:46 przez Babciagramolka)

Odpowiedz na/ edytuj Wielkość zdjęć przy przepisach