Doro napisał(a):msewka napisał(a):luna napisał(a):Moja corka ma dzisiaj urodziny. Uwielbia jagody, no to zrobilam jej niespodzianke. Drozdzowe z budyniem i jagodami. Śliczne i tak apetyczne, że oczu nie mogę oderwać. Ewcia, nie odrywaj oczu chwytaj za jedna i sie zajadaj tymi smakolykami ja to samo robie Spoko,chwycę i szybko będę uciekać.
msewka napisał(a):luna napisał(a):Moja corka ma dzisiaj urodziny. Uwielbia jagody, no to zrobilam jej niespodzianke. Drozdzowe z budyniem i jagodami. Śliczne i tak apetyczne, że oczu nie mogę oderwać. Ewcia, nie odrywaj oczu chwytaj za jedna i sie zajadaj tymi smakolykami ja to samo robie
luna napisał(a):Moja corka ma dzisiaj urodziny. Uwielbia jagody, no to zrobilam jej niespodzianke. Drozdzowe z budyniem i jagodami. Śliczne i tak apetyczne, że oczu nie mogę oderwać.
Moja corka ma dzisiaj urodziny. Uwielbia jagody, no to zrobilam jej niespodzianke. Drozdzowe z budyniem i jagodami.
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Doro
To chyba mezus nie ma sluzby albo dbasz o figurenowe mieszkanie, duzy stres, wiec na wadze nic nie ubedzie i nic nie przybedzie