Nie dostała się woda do czekolady? Mogła się dostać przypadkiem. Wystarczy naprawdę odrobina wody, by z czekoladą stało się to co widać na Twoim zdjęciu. Powodem może też być zbyt wysoka temperatura wody.
Zagotuj wodę, wyłącz ją i po chwili postaw na garnku miskę z połamaną czekoladą. Czekolada na 100% się rozpuści.
Odpowiedz na/ edytuj Pomocy , czekolada- rozpuszczanie
Pomocy , czekolada- rozpuszczanie
Obserwuj wątekOdp: Odp: Pomocy , czekolada- rozpuszczanie
misia5
Nie dostała się woda do czekolady? Mogła się dostać przypadkiem. Wystarczy naprawdę odrobina wody, by z czekoladą stało się to co widać na Twoim zdjęciu. Powodem może też być zbyt wysoka temperatura wody.
Zagotuj wodę, wyłącz ją i po chwili postaw na garnku miskę z połamaną czekoladą. Czekolada na 100% się rozpuści.