Ja też należę do tych co mają niskie ciśnienie teraz mam 107na 64 i czuję się dodrze a jak mam 127 na 85 to już czuję się gorzej a nie powinno tak być. Lekarz powiedział że jestem niskociśnieniowcem i nic na to nie poradzi ,ludzie którzy mają niskie ciśnienie powinni pić dużo wody niegazowanej albo przegotowanej tak powiedział mi lekarz.
Tereso ja mam ponizej setki,zazwyczaj jest to 90-95 na 55-60,wiem,ze to jest bardzo niskie,ale ja sie bardzo dobrze czuje z tym cisnieniem,mam w domu cisnieniomierz i staram sie od czasu do czasu go uzywacPodobnie jak Ty czuje sie niezbyt dobrze,kiedy mi skoczy na normalne cisnienieAle chyba jest latwiej niskocisnieniowcom,jak tym ,którzy maja za wysokie
Popołudniowe ploteczki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Popołudniowe ploteczki
kinga
Tereso ja mam ponizej setki,zazwyczaj jest to 90-95 na 55-60,wiem,ze to jest bardzo niskie,ale ja sie bardzo dobrze czuje z tym cisnieniem,mam w domu cisnieniomierz i staram sie od czasu do czasu go uzywacPodobnie jak Ty czuje sie niezbyt dobrze,kiedy mi skoczy na normalne cisnienieAle chyba jest latwiej niskocisnieniowcom,jak tym ,którzy maja za wysokie