A ja dzisiaj calkowicie stracilam glos. I dzieki temu, wszyscy sie ze mnie smiali Lobuzy jedne Zachryplam tak, ze nie dam rady wydusic z siebie zdania, ale ratuje sie szeptem, niestety czasami, zmusza to do mowienia ludziom ''do ucha''. Moja corcia chorowala, ale jest juz lepiej. Dzisiaj, pomimo tego, ze zostalam nadgodzine w pracy, postanowilam dokonczyc zalegle zjecie, czyli przygotowywanie krokietow z kapusta i grzybami. Oj, zajelo mi to dobrych pare dni. Najpierw bylo moczenie grzybow, potem gotowanie kapusty i grzybkow, nastepnie usmazenie farszu i dzisiaj - nalesniki. Moja tesciowa uwielbia krokiety, dlatego tez postanowilam je przygotowac. Bylo mi ogromnie milo, kiedy w niedziele, powiedziala nam, ze chcialaby do nas przyjechac, i bardzo milo wspomina pobyt u nas w okresie swiatecznym, sprzed 2 lat. Zaprosilismy mame do nas na swieta, przyleciala w dzien moich urodzin, pojechala po miesiacu, choc nie chcielismy jej wypuscic, to rodzinka z Polski juz sie o nia upominala Mamie podobalo sie wiele rzeczy, nawet sam lot samolotem wspomina z usmiechem..Planowalismy jej kolejne odwiedziny na te swieta, ale to my pojedziemy do niej z wizyta. Mama chcialaby przyjechac do nas wiosna, ale podejrzewamy, ze moze to byc jeszcze troszke dla niej za wczesnie, dopiero co rozpoczela rehabilitacje,a moze od tego chcialaby troszke uciec. Wspomniala, ze bedac u nas nie musiala nic robic, i dobrze wypoczela. Mysle, ze kazdy z nas lubi, choc na troszke, odpoczac od codziennych trosk, oderwac sie od szarej rzeczywistosci, i chyba wlasnie Swieta, moga byc dobrym ku temu okresem.
Swieta w Polsce to najlepsze jakie istnieja,nic nie zastapi swiat w gronie rodziny.
Popołudniowe ploteczki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Popołudniowe ploteczki
iwi69
Swieta w Polsce to najlepsze jakie istnieja,nic nie zastapi swiat w gronie rodziny.