Nie ma nic prostszego jak ugotowanie ryżu - z odpowiednią ilością wody nie trzeba odlewać, zwykle na 1 szklankę ryżu dajesz 2 szklanki wody i trochę soli i gotujesz 15 do 20 minut bez odkrywania i gotowe. Poza tym ryż i ryba dobrze razem pasują.[/quote]
Zgadzam się z Tobą. Gotowanie ryżu jest proste. Ale przecież ja pytałem o sposób przygotowania ryby, a nie ryżu.
Polpal napisał(a):
ierdzisz, że złowienie ryb to nie problem to moim zdaniem nie ma się co przejmować jak się odetnie mięso od kości, na pokaz nie będziecie gotować, odciąć grubszą część ryby a reszta za burtę.
Od kości? I odciąć grubszą część? hm....
zmieniono 2 razy (ostatnio 07 maj 2012 12:33 przez Madro)
Odpowiedz na/ edytuj Potrzebny mi PROSTY przepis na rybę. pomocy !
Potrzebny mi PROSTY przepis na rybę. pomocy !
Obserwuj wątekOdp: Odp: Potrzebny mi PROSTY przepis na rybę. pomocy !
Madro
Od kości? I odciąć grubszą część? hm....