Witajcie
Może nie będzie tak źle . Prawdę mówiąc nie specjalnie mnie interesuje czy i kto na profilu zarabia - jak jest na tyle operatywny by to robić to chwała Mu za to . Mnie interesuje pobyt na stronie kulinarnej na której jest miłe atmosfera, ciekawi ludzie , gdzie walczy się z chamstwem , kradzieżą przepisów i zdjęć . Gdzie nie ma wariackiego wstawiania przepisów na ilość by wygrać kubek ( bez obrazy akurat tych kubków ) .Szukam strony gdzie przepisy są w logiczny sposób pogrupowane ( co tu jest prawie idealne ) , wyszukiwarka działa ( tu bym miała trochę zastrzeżeń ) , a moderatorzy reagują błyskawicznie ( tu tempo jest ok ) .
Jak zwykle wszędzie tam gdzie na stronie kulinarnej jest system oceniamia przepisów jest przy tym masę niezdrowej atmosfery - trudno .Byle moderatorzy pilnowali forum by nie dopuścic do pyskówek .
Brak mi możliwości edytowania własnych przepisów ( może moderatorzy przemyślą to ) .I tyle .
Ja nosze sie z zamiarem "przeniesienia" na inna strone.... zastanawiam sie nad Wielkim Zarciem. Dokladnie z tych powodow o jakich wspominasz.Mnie zalezy na wymianie informacji i pozyskiwaniu nowych umiejetnosci,najlepiej od ludzi sie na tym znajacych...Ta edycja by sie bardzo przydala bo to wlasnie swiadczy o profesjonalnosci kucharza ale tu nie chca aby zabierac przepisy wiec takiej opcji nie ma .Ostatnio zaczelam wiec lepsze zdjecia zakladac na forum tam moge je skasowac...
Problem techniczny
Obserwuj wątekOdp: Odp: Problem techniczny
Ja nosze sie z zamiarem "przeniesienia" na inna strone.... zastanawiam sie nad Wielkim Zarciem. Dokladnie z tych powodow o jakich wspominasz.Mnie zalezy na wymianie informacji i pozyskiwaniu nowych umiejetnosci,najlepiej od ludzi sie na tym znajacych...Ta edycja by sie bardzo przydala bo to wlasnie swiadczy o profesjonalnosci kucharza ale tu nie chca aby zabierac przepisy wiec takiej opcji nie ma .Ostatnio zaczelam wiec lepsze zdjecia zakladac na forum tam moge je skasowac...