wiecie co, aż fajnie poczytać czasem to forum, żeby zobaczyć, że jednak na gotujmy.pl są jeszcze ludzie gotujący z zamiłowania, wstawiający wspaniałe przepisy. ostatnio już odechciało mi się tu wchodzić chyba odkąd pojawiła się nowa punktacja/nagrody (mogę się mylić) zaczęło się pojawiać tysiące "arcymistrzów kuchni" dodających kilkanaście przepisów dziennie typu sos pomidorowy...zaraz odezwie się Bunia lub ktokolwiek inny, że i takie przepisy są potrzebne ale jednak stwierdzam spadek poziomu, fajnie oglądać przepisy np. Tit lub Evity itd...które są niesamowite i uważam, że właśnie takie osoby trzymają ten portal w poziomie. Kochani nie będę wymieniać wszystkich, to tylko przykłady:-) ale kurczę blade niefaszerowane ostatnio poziom jest rażąco niski...:-(( nie chcę się kłócić ani nikogo urazić, pełen peace. tak tylko moje przemyślenia zapisałam dla Was...powodzenia
Potwierdzam w całej rozciągłości wypowiedź "darmiona", zawrotny pęd do nabijania punktów z badziewnymi i nieraz nic nie wartymi przepisami, opisanymi byle jak /winno być właściwie PRZEPISANYMI BEZMYŚLNIE /, bez zdjęć. Pozostają takie przepisy : bez komentarzy, bez oceny i jestem przekonana , że też nie posłużą one nikomu. Dla przykładu podam, jak to kiedyś było i ile komentarzy się pojawiło..... / 62 ! / . :O):O):O)
przyprawy...
Obserwuj wątekOdp: Odp: przyprawy...
bajtek
Potwierdzam w całej rozciągłości wypowiedź "darmiona", zawrotny pęd do nabijania punktów z badziewnymi i nieraz nic nie wartymi przepisami, opisanymi byle jak /winno być właściwie PRZEPISANYMI BEZMYŚLNIE /, bez zdjęć. Pozostają takie przepisy : bez komentarzy, bez oceny i jestem przekonana , że też nie posłużą one nikomu. Dla przykładu podam, jak to kiedyś było i ile komentarzy się pojawiło..... / 62 ! / . :O):O):O)
https://gotujmy.pl/-shrek,przepisy,35613h60.html