Pytanie z prośbą o odpowiedź.

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Pytanie z prośbą o odpowiedź.

Sarenka napisał(a):

Prawdopodobnie Kazik nalezy do tego samego pokolenia, do ktorego naleza moi tesciowie...

Sarenko, jest to bardzo prawdodpodobne, tym bardziej ze ja prawdopodobnie naleze do tego samego pokolenia co Ty... I chwala Twoim teściom za wszystko co zrobili - niestety w przypadku osobnika ktorego do swoich teściow porownujesz ja tych zaslug nie widze... jedyne co widze to ciagle jątrzenie, obrazanie ludzi (najpierw na priv potem na forum)... takich przypadkow bylo i jest wiele, nie wszystkie są widoczne na forum (bo np. rozeslanie niemilej wiadomosci do wszystkich znajomych jednego z naszych uzytkownikow nie ujrzalo swiatla dziennego). Ludzie ktorzy od powstania Gotujmy.pl dobrze sie bawili w pewnym momencie zaczeli rezygnowac z udzialu w serwisie lub przestali brac udzial w dyskusjach, w ktorych kazdy to wrog (a moderator/wlasciciel serwisu to wrog nr 1). Zresztą nie jestesmy pierwszym portalem, z ktorego ów osobnik wylecial... czasami zaluje ze stalo sie to tak późno.
A miedzy nami - jest mi przykro, ze tak sie stalo, na tym jednak etapie, po tym jak namieszal w glowie m. in. anullce (mlodej sympatycznej osobce ktora bardzo cenie) musielismy minimalizowac straty. Co nie oznacza ze ze zlyh decyzji mozna wybrac decyzje dobrą...
Pozdrawiam cieplo,
hgg

Odpowiedz na/ edytuj Pytanie z prośbą o odpowiedź.