Zapomniałam o słoiku miodu. Stał sobie i stało i się scukrzył. Da się coś zrobić żeby go "naprawić".
Ogrzej go Jak będziesz coś piekła to jak wyłączysz piekarnik wstaw do niego słoik z miodem Pod wpływem temperatury miód stanie się ponownie płynny. Co jakiś czas możesz przemieszać.
Dzięki za radę. Wstawiłam go do piekarnika Połowa się rozpuściła, a druga połowa jeszcze jest scukrzona, ale to nic. Jak dojdę do tej twardej części to ponownie rozpuszczę Tym razem w gorącej wodzie chyba, że będę coś piekła
Scukrzony miód
Obserwuj wątekOdp: Odp: Scukrzony miód
robaczek
Dzięki za radę. Wstawiłam go do piekarnika Połowa się rozpuściła, a druga połowa jeszcze jest scukrzona, ale to nic. Jak dojdę do tej twardej części to ponownie rozpuszczę Tym razem w gorącej wodzie chyba, że będę coś piekła