Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni

anulka646
  • anulka646

  • Posty: 4
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
olmanka napisał(a):

dieta Dukana jest niepolecana... lepiej jej nei stosować, bo zazwyczaj prowadzi to efektu jo-jo i poważnch braków cennych składników w organiźmie... no, ale jak już masz zamiar, to przynajmniej uważaj, żeby Ci tych składników nie zabrakło. Ja dużo rzeczy smażę na patelni bez tłuszczu, a co do mięsa, to chyba też możesz.... moja mama stosuje lepszą dietę garstkową, po prostu jesz wszystko, co chcesz tylko tyle, ile mieści się w 1 szklankce lub w garści i jesz tak co 3 godziny tą garść czegoś (np. chochelkę zupy, mała pierś z kurczaka następne 3h brokuły z bułką tartą, po 3 godzinach jogurt, lub ciastko itp.) to zapewni, że nie rzucimy się na to, czego nie mogliśmy jeść w czasie tej diety i nie będzie efektu jo-jo mówię to, bo to jest potwierdzona i bezpieczna dieta, oczywiście nie zmuaszam do zrezygnowania z Dukana i nie zmuszam do tej diety, tak tylko mówię


No też dobra dieta Ale już psychicznie nastawiłam się na Dukana I też jest sprawdzona przez znajomych Ale dzięki za cenne porady, może też ją kiedyś wypróbuje

Odpowiedz na/ edytuj Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni