ja mam jeszcze inny pomysł
1 cebula
3 ząbki czosnku
250g pieczarek
małe opakowanie kwaśnej śmietany
200 g żółtego sera
makaron fusilli albo penne (tyle ile uznasz że zjesz)
ugotować makaron al dente, a w międzyczasie
cebulę i czosnek drobno pokroić i zeszklić na patelni, dodać pieczarki i jak zmiękną trochę wymieszać z ugotowanym makaronem
wszystko razem polać sosem ze startego żółtego sera i śmietany
doprawić solą, pieprzem, oregano, tymiankiem (albo tym co jest pod ręką i co się lubi)
zdecydowanie nie dla osób odchudzających się, ale za to bardzo szybko się robi
sos do makaronu. pomoc
Obserwuj wątekOdp: Odp: sos do makaronu. pomoc
KiBolek
1 cebula
3 ząbki czosnku
250g pieczarek
małe opakowanie kwaśnej śmietany
200 g żółtego sera
makaron fusilli albo penne (tyle ile uznasz że zjesz)
ugotować makaron al dente, a w międzyczasie
cebulę i czosnek drobno pokroić i zeszklić na patelni, dodać pieczarki i jak zmiękną trochę wymieszać z ugotowanym makaronem
wszystko razem polać sosem ze startego żółtego sera i śmietany
doprawić solą, pieprzem, oregano, tymiankiem (albo tym co jest pod ręką i co się lubi)
zdecydowanie nie dla osób odchudzających się, ale za to bardzo szybko się robi