HERBATA.
Tutaj pierwszy raz mogłem naocznie przekonać się o wyższości wody filtrowanej nad kranówą w kuchni. Pierwsza rzeczą jaka się rzuca jest brak ciemnego "kożucha" na powierzchni herbaty. Kożuch ten często osadzał się na ściankach kubka, a gdy trochę podsechł, aby go się pozbyć trzeba było nieźle się na szorować. Herbata stała się bardziej klarowana a jej aromat bardziej wyrazisty. Różnica zdecydowana. Nie wiem czy przełknę jeszcze herbatę robioną na kranówie.
Pacpaw, jest nam niezmiernie miło, że herbata po przefiltrowanej wodzie smakuje Ci bardziej! Mamy nadzieję, że odczujesz różnice także przy innym zastosowaniu!
Zapraszamy również do naszego konkursu na http://zrodloczystejwody.brita.pl/Konkurs.php Używaj przefiltrowanej wody do przygotowywania potraw i wydobądź z nich bogatszy smak i aromat!
zmieniono 2 razy (ostatnio 05 paź 2011 10:43 przez BRITA - Twoja woda)
Test dzbanków BRITA
Obserwuj wątekOdp: Odp: Test dzbanków BRITA
BRITA - Twoja woda
Pacpaw, jest nam niezmiernie miło, że herbata po przefiltrowanej wodzie smakuje Ci bardziej! Mamy nadzieję, że odczujesz różnice także przy innym zastosowaniu!
Zapraszamy również do naszego konkursu na http://zrodloczystejwody.brita.pl/Konkurs.php Używaj przefiltrowanej wody do przygotowywania potraw i wydobądź z nich bogatszy smak i aromat!