Zdecydowanie wolę przepisy ze zdjęciami ( przepraszam wszystkich którzy wstawiają bez zdjęć ) - po prostu wolę - co nie znaczy że nie czytam tych bez zdjęć . Co do wstawiania dużej ilości przepisów na raz - no cóż - a jak inaczej wygrać w rankingu w danym miesiącu ? Jak przeszłam na tą strone to chciałam jak najszybciej wstawić wszystkie swoje przepisy żeby były na moim koncie . Każdy kiedyś zaczyna - wszyscy lubią wygrywać , każdy wstawia jak mu jest wygodnie .Mnie denerwują przepisy które na odległość ,, pachną ,, plagiatem nawet jak nie daje się tego udowodnić .Jak ktoś przenosi na stronę przepisy które kiedyś sobie spisał to mi to nie przeszkadza nawet jak wstawia je hurtem bo przecież nie będzie tego robić przez 2 lata po 2 dziennie . Wwali co ma i potem będzie pisac na bierząco ( albo mu się znudzi ) . Jak przepisy normalne i ciekawe to co mi za różnica czy pojawią się w ciągu miesiąca czy przez pół roku . Byle były merytoryczne - ciekawe, napisane poprawnie i nie kopiowane .A że mamy więcej roboty przy przeglądaniu- a no trudno. Strona jest dla wszystkich
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
Wokalista
zgadzam się...
Pozdrawiam!