Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
msewka napisał(a):

Od:

missera
Napisane: dzisiaj, 10:32
Temat: HELLO,
HELLO,
My name is Miss Sandra i saw your profile today and become interesting to have a relationship with you.Please send an email to my email (wilton_sandra@ymail.com) so that i can send you my picture OK.
(Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
send an email to my email address so l can give you my picture for you to know whom l am.
Here is my email address(wilton_sandra@ymail.com)

..........................................................................................................................................

HELLO,
My name is Miss Sandra widziałem dzisiaj swój profil i staje się interesujące mieć związek z you.Please wysłać mail na mój e-mail (wilton_sandra@ymail.com), tak że mogę wysłać moje zdjęcie OK.
(Pamiętaj, na odległość lub kolor nie ma znaczenia miłości, ale wiele spraw w życiu)
wysłać e-maila na mój adres, tak l może dać Ci moje zdjęcie, aby wiedzieć kogo l am.
Oto mój adres e-mail (wilton_sandra@ymail.com

Jakaś dziwna istota do mnie napisała.Myślę,że nie tylko do mnie, bo już kilka takich zdolnych było.Proszę o sprawdzenie,kto zaś.

niestety mnie też "obdarzyła" tą wiadomością i proszę o jeśli to możliwe o to samo co Ewcia

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy