Jest dokładnie tak jak pisze anemon - super, jeśli masz swoje zdjęcia do zilustrowania tekstu, ale jeżeli nie to trudno - skorzystamy z naszych zasobów lub tzw. stocków (internetowych sklepów ze zdjęciami). Z ogólnodostępnymi zdjęciami może być problem, bo nie zawsze są one na wolnej licencji - wiele osób popełnia ten błąd i dodaje zdjęcia znalezione przez google, a my musimy je kasować.
nogawkuchni napisał(a):
Witam,kwestia,którą poruszę nie jest dla mnie problemem,a raczej ciekawostką,niewiadomą. Wiele osób tutaj pisze artykuły,które czytuję i dzięki temu mam okazję dowiedzieć się wielu ciekawych informacji,kwestii. Sama także coś piszę, narazie "do folderu komputerowego",bo jeszcze nie odważyłam się moich rozważań opublikować,ale chciałabym,oczywiście są to zapiski typowo związane z gotowaniem,kulinariami. Zatem przejdę do pytania i nurtującej mnie kwestii: czy zamieszczając określony artykuł zawsze musi być on opatrzony zdjęciem,jeśli zdjęcia brakuje to czy wtedy owy artykuł nie jest zatwierdzany,czy muszą być to własne zdjęcia,czy przykładowo z ogólnie udostępnionych grafik np. z worda? Proszę o jakiekolwiek wskazówki w tej materii. Będę wdzięczna, pozdrawiam ciepło i truskawkowo .
Tu zgłaszamy problemy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy
kołczu
nogawkuchni napisał(a):